Edit Content

GET IN TOUCH

Kan du träna på PML fitness ?

Självklart kan du träna hos PML Fitness! Vi välkomnar alla, oavsett ålder, bakgrund eller träningsnivå. Just nu tränar jag allt från idrottare till pensionärer. Min yngsta kund är 15 år och den äldsta är över 80 år. Målen med träningen kan variera från att bli snabbare, starkare, mer rörlig, återhämta sig från skador, känna sig starkare i vardagen eller helt enkelt se bättre ut naken. Hos PML Fitness är det din personliga målsättning som står i fokus.

Men hur fungerar träningen hos oss på PML Fitness? Det är en fråga jag ofta får, och svaret är att det beror helt på dig och dina behov. Efter att vi har identifierat dina mål och förutsättningar, skräddarsyr vi en träningsplan som passar just dig. Vi tar hänsyn till din tid, dina förutsättningar och självklart även din budget. Vi har kunder som tränar flera gånger i veckan, medan andra kommer en gång i månaden – och allt däremellan.

När det kommer till vilken sorts träning vi erbjuder på PML Fitness, så är variationen stor. Eftersom vi tränar individer med olika mål, förutsättningar och smaker, så speglar det sig i vårt utbud av träning. Kundens behov står alltid i centrum – inte mina egna preferenser. Så om du känner att riktig personlig träning är något för dig, tveka inte att kontakta mig. Jag ser fram emot att hjälpa dig att nå dina träningsmål på PML Fitness !

/ Magnus

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *